top of page

Sultingi azijietiški iešmeliai (Receptas)

Šiuos azijietiškai paruoštus triušienos iešmelius galima kepti orkaitėje, keptuvėje ar grilyje. Išskirtinai sultinga patirtis.

triušienos iešmeliai, receptai
VMG nuotr.

Laidą #Alfsvienasnamuose žiūrėkite čia


4 asm.


Azijietiškiems triušienos iešmeliams pagaminti reikia:

  • 200 g LAPINO PUOTA triušienos juosmeninės dalies filė

  • Žiupsnelio KOTANYI maltos kalendros

  • 1–2 česnako skiltelių

  • 2–3 šaukštų OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejaus

  • 2–3 šaukštų FELIX padažo „BBQ chicken & ribs“

  • 1 šaukšto sezamų sėklų

  • Mėgstamų žolelių ir salotų (serviravimui)


1. Jei triušienos juostelės storesnės, jas perpjaukite per pusę, berkite ant jų kalendros, smulkinto česnako. Lengvai įmasažuokite.

2. Verkite mėsą ant pagaliukų. Apšlakstykite aliejumi ir paskirstykite teptuku.

3. Dėkite į ZYLE grilį ir kepkite kelias minutes. Iškepusius vėrinukus aptekite BBQ padažu ir berkite ant jų sezamų sėklų.

4. Serviravimo lėkštę papuoškite žolelėmis ar salotomis ir ant jų dėkite paruoštus vėrinukus.


ALFO PATARIMAI:

· Neperkepkite triušienos, nes ji išsausės ir nebus tokia sultinga.

· Šias juosteles galite kepti ir orkaitėje, ir ant keptuvės. Taip pat grilyje ant anglių.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page