Ruduo – bene tinkamiausias sezonas dar neatrastų skonio kelionėms. Jaukūs vakarai namuose ir šis tas neįprasto. Vilioja?
![ikrai, ikrai su šokoladu, receptas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_2d3addfc50374e278b65beda4fdfbdb3~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_141,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_2d3addfc50374e278b65beda4fdfbdb3~mv2.jpg)
Kulinarinio pasaulio įžymybė Hestonas Blumenthalis žinojo, kad druska pagardinto baltojo šokolado skonis bus dar išraiškingesnis – vadovaudamasis šiomis žiniomis, jis pradėjo eksperimentuoti su kitais sūriais produktais, kol atėjo ikrų eilė. Taip jis atrado netikėtą, bet tobulą sąjungą – sodrus saldumas ir sviestinis sūrymas. Jei norite, kad svečiai dar ilgai kalbėtų apie jūsų paruoštas vaišes, išmėginkite šį paprastą, tačiau stulbinantį užkandį: išlydykite baltąjį šokoladą taip, kad galėtumėte jį sulaužyti į plonus gabalėlius. Juos patiekite su puse ar ketvirčiu šaukštelio ikrų ir laukite komplimentų!
Skanaus!