Skonių kelionės. Gundantis kriaušės ir vytinto kumpio duetas

Prasideda sezonas, kai orkaitės ir viryklės ima skleisti daugiau šilumos nei saulė, o atradus naujų kulinarinių derinių, jūsų virtuvė taps mėgstamiausiu draugų susibūrimo tašku.

Siūlome kelias idėjas, kaip gerai žinomus ingredientus atskleisti nauju amplua! Išbandykite kriaušės ir vytinto kumpio derinį.

kriaušės ir parmos kumpris, vmg patarimai
Shutterstock.com nuotr

Ši pora puikiai draugaus įvairiuose patiekaluose: ir ant picos, ir salotose, taip pat ir kepant nesaldžius pyragus ar gaminant makaronų salotas. Gaivus ir lengvas kriaušių skonis atsveria ir sušvelnina vytintos mėsos sūrumą, o jų abiejų tekstūrų skirtumai primena daugelio mėgstamą meliono ir Parmos kumpio duetą.


Skanaus!