Pavasaris vis labiau bunda. Vėdinami ir purenami šiltnamiai. Ne tik restoranuose, bet ir namuose šaltojo sezono meniu keičia šiltojo sezono patiekalai.
Ukrainos žmonės šiandien švenčia Velykas. Susėdę sekmdienio pietų tyliai ar garsiai, sau ir Ukrainos žmonės palinkėkime ir užtvirtinkime: gyvybė nugalės mirtį. Gyvenimas nugalės karą. Gėris įveiks blogį.
Ką skaitėte šią savaitę?
Karas nesibaigė. Lietuvoje – daugybė moterų, kurios skaniai gamina ir joms reikia darbo. Gal norėtumėte savaitgaliais negaminti? Koldūnai, blynai ir blyneliai, barščiai, pyragai ir tortai platų naminių patiekalų asortimentą rasite šiame sąraše.
Mėgstate universalumą? Alfas atskleidė, kaip šviežias braškes panaudoti dviem skirtingais būdais: iš tų pačių ingredientų pasigaminti arba skanius pusryčius, arba ypatingą desertą pietums. Patiekalo transformerio receptas yra čia.
Pavasaris – švarių namų sezonas. Norisi išsivalyti ne tik langus, bet ir visus namų paviršius, išblizginti indus ir kiekvieną šaukštelį. Raginame daryti tai ekologiškiau, tvariau ir pagarbiau aplinkai. Naminio valiklio receptas laukia jūsų čia. Daugiau projekto TVARIAI'30 receptų rasite čia.
Nežinote, kur panaudoti po Velykų likusį maistą? Alfas Jums turi idėjų! Įdaryti kiaušiniai ir patiekalai iš šventinio maisto likučių. Receptai pravers ne tik po Velykų.
Artėja Motinos diena. Sukate galvą, ką originalaus padovanoti savo mamai? Mes turime Jums ypatingą pasiūlymą! Padovanokite jai Alfo Ivanausko kulinarinį duetą: unikalią knygą „Malda skoniui“ ir nuotolinius kursus „99 kulinariniai triukai“.
Stebinkite savo mylimas mamas ne tik gėlėmis, bet ir išskirtinėmis patirtimis, kurios įneš į jų namus daugiau spalvų. Daugiau skaitykite čia.
Iki skanaus!
Komentarze