Virtuvėje esame laisvi. Ypač vis dar besitęsiančios vasaros virtuvėje, į kurią keliauja uogos, daržovės, grybai ir vis netikėtai priguža draugų su netikėčiausiomis kulinarinėmis idėjomis arba smalsaudami, kuo gi pavaišinsite šįkart. Mėgaukitės, ragaukite, bendraukite, atraskite. leiskite stebėtis ir stebinkite!
Idėjų portale užteks ne tik šiai vasarai. Ką labiausiai skaitėte šią savaitę?
Slapčia atsukti uogienės stiklainėlio dangtelį, kyštelėti smilių į tą lipnią masę ir godžiai ją nulaižyti išsitepant net paausius – tai tikriausiai yra pats pirmasis nuodėmingas pirmas kartas.
Išbandykite portale #vmgonline ieškomiausių uogienių receptus.
Saldi karamelė, rūgštelėjusios uogos ir trapus tešlos pagrindas. Tai derinys, kuris suteikia vaizduotės sparnus ir įkvėpimo naujiems iššūkiams. Uogų pyrago su karameliniu kremu receptą verta įsirašyti į šeimos receptų knygą.
Pirmadienį laidoje „Alfas vienas namuose“ Alfas ruošė vasarinę baltos mišrainės versiją su neatsivalgomu padažu ir traškią užkandinę duonelę. Mėgaukitės vasaros skoniais, kurie ir gaivūs, ir lengvi, ir ....gražūs!
Valgykite daugiau žuvies, jos labai reikia mūsų organizmams. Ir nenustebkite, jeigu jums pagaminus žuvį pagal šį receptą, ragaujantieji ne tik aikčios iš nuostabos, bet ir prašys pakartoti.
Absoliutus savaitės lyderis – aviečių tiramisas. Šiam itališkam desertui abejingųjų turbūt nėra. O sezoninė klasikinio recepto rekonstrukcija suteiks tik dar daugiau skonio ir aistros šiam saldaus stalo hitui. Pasitikite receptą!
Iki skanaus!
Comments