4 asm.
Gaminimas 15 min.
Zzz 24 val.
Reikia:
1 kg lašišos filė
2 šaukštų druskos
1 šaukštelio cukraus
žiupsnelio grūstų juodųjų pipirų
apie 300 g burokėlių
1 apelsino
1 citrinos
2 žaliųjų citrinų
1 kg lašišos filė
2 šaukštų druskos
1 šaukštelio cukraus
žiupsnelio grūstų juodųjų pipirų
apie 300 g burokėlių
1 apelsino
1 citrinos
2 žaliųjų citrinų
1. Žuvį padėkite ant kepimo popieriaus odele į apačią.
2. Pagardinkite druska, cukrumi ir pipirais.
3. Burokėlius nulupkite ir smulkiai sutarkuokite.
4. Nutarkuokite citrusų žieveles, sumaišykite su burokėliais ir sudėkite ant lašišos.
5. Suvyniokite žuvį į popierių ir įdėkite į plastikinį maišelį.
6. Laikykite šaldytuve ne trumpiau nei 24 val.
7. Supjaustykite plonais griežinėliais ir ragaukite su salotomis arba sumuštiniais.