top of page

Raugintų kopūstų sriuba su agurkėlių marinatu (Receptas)

Neišmeskite agurkėlių marinato, jis suteiks dar įdomesnį skonį raugintų kopūstų sriubai, kurios rūgštelės norisi tikrai ne tik po švenčių.

raugintų kopūstų sriuba_receptas_tvariai_zero waste
VMG nuotr.

JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:


 

 Raugintų kopūstų sriubai su marinuotų agurkėlių marinatu pagaminti reikia:

  • 1 morkos

  • 1 svogūno

  • 2 skiltelių česnakų

  • 2 laurų lapų

  • 2 stiklinių raugintų kopūstų

  • 2 l vandens

  • ½ stiklinės agurkėlių marinato

  • ½ saujos krapų

  • 3 šaukštų aliejaus

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  • Virtų bulvių su luobelėmis

1. Morką, svogūną, česnakus susmulkinkite ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi

apie 3–5 min., kol daržovės suminkštės.

2. Keptas daržoves sudėkite į puodą su vandeniu, supilkite agurkėlių marinatą, raugintus

kopūstus, prieskonius ir virkite apie 30–40 min. ant žemos kaitros.

3. Patiekiant sudėkite smulkintus krapus, patiekite su virtomis bulvėmis.


Skanaus.

Comments


Naujausi įrašai

bottom of page