
4-6 asm.
Gaminimas 2 val. 10 min.
Reikia:
12 raudongūžių kopūstų lapų balandėliams ir kelių lapų įdėti į troškintuvą
600 g jautienos ir kiaulienos stambiai maltos mėsos
2 raudonųjų svogūnų
2 skiltelių česnako
150 g apvirtų ryžių
100 g čoriso dešros
1 šaukštelio kmynų
1 šaukštelio džiovintų čiobrelių
Druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Aliejaus (kepti)
200 ml riebios grietinėlės
2 šaukštų tamsaus sojų padažo
Marinatui:
2 l vandens
1 stiklinės vyno acto
2 šaukštų cukraus su kaupu
Žiupsnelio druskos
1. Į verdantį vandenį supilkite actą, suberkite cukrų ir druską. Užvirinkite ir įdėkite kopūstų lapus. Virkite ant mažos ugnies 10 min., nupilkite vandenį ir perpilkite kopūstų lapus šaltu vandeniu.
2. Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir p