top of page

Pupelių, šilauogių ir sūrio skrebutis (Receptas)

  • eglerace
  • 03-01
  • 1 min. skaitymo

sūrio ir pupelių skrebutis_Alfo receptas
VMG nuotr.

2 asm.

Gaminimo laikas: 20 min.


Sūrio ir pupelių skrebučiui pagaminti reikia:

  • 1 šaukšto BIONATURALIS ekologiško alyvuogių aliejaus „Extra Virgin“

  • 4 riekelių čiabatos

  • 1 skiltelės česnako

  • 250 g rikotos

  • Žiupsnelio druskos

  • ½ citrinos žievelės

  • 150 g cukrinių žirnelių

  • 10 g svogūnų laiškų

  • 200 g baltųjų pupelių

  • 50 g šilauogių

  • 2 šaukštų THOMY salotų padažo su citrinomis ir žolelėmis

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų


1. Į įkaitintą keptuvę įpilkite BIONATURALIS ekologiško alyvuogių aliejų „Extra Virgin“,

apskrudinkite čiabatos riekeles ir įtrinkite česnaku.

2. Į dubenį sudėkite rikotą, įberkite druskos, įtarkuokite citrinos žievelės. Maišykite mentele, kol

rikota taps vientisa ir švelnios tekstūros.

3. Griežinėliais supjaustykite cukrinius žirnelius, svogūnų laiškus. Sudėkite juos į dubenį, įmaišykite

pupeles, šilauoges, pagardinkite THOMY citrininiu padažu ir juodaisiais pipirais.

4. Ant čiabatos riekelių tepkite sūrį, dėkite paruoštas pupelių ir žirnelių salotas.


Gardžių atradimų.

bottom of page