Pupelių, šilauogių ir sūrio skrebutis (Receptas)
- eglerace
- 03-01
- 1 min. skaitymo

2 asm.
Gaminimo laikas: 20 min.
Sūrio ir pupelių skrebučiui pagaminti reikia:
1 šaukšto BIONATURALIS ekologiško alyvuogių aliejaus „Extra Virgin“
4 riekelių čiabatos
1 skiltelės česnako
250 g rikotos
Žiupsnelio druskos
½ citrinos žievelės
150 g cukrinių žirnelių
10 g svogūnų laiškų
200 g baltųjų pupelių
50 g šilauogių
2 šaukštų THOMY salotų padažo su citrinomis ir žolelėmis
Žiupsnelio juodųjų pipirų
1. Į įkaitintą keptuvę įpilkite BIONATURALIS ekologiško alyvuogių aliejų „Extra Virgin“,
apskrudinkite čiabatos riekeles ir įtrinkite česnaku.
2. Į dubenį sudėkite rikotą, įberkite druskos, įtarkuokite citrinos žievelės. Maišykite mentele, kol
rikota taps vientisa ir švelnios tekstūros.
3. Griežinėliais supjaustykite cukrinius žirnelius, svogūnų laiškus. Sudėkite juos į dubenį, įmaišykite
pupeles, šilauoges, pagardinkite THOMY citrininiu padažu ir juodaisiais pipirais.
4. Ant čiabatos riekelių tepkite sūrį, dėkite paruoštas pupelių ir žirnelių salotas.
Gardžių atradimų.


























