3-4 asm.
Gaminimas 30 min.
Reikia:
300 g varškės
1 kiaušinio
1 šaukšto tarkuoto sūrio
20 g MALSENA viso grūdo kvietinių miltų
Saujos špinatų
1 šaukštelio kepimo milteliių
2-3 puselių džiovintų pomidorų
Šviežiai grustų juodųjų pipirų
Druskos
KITCHEN ME parūkytos-vytintos antienos filė patiekti
Miltų pabarstyti
TERRA CRETA aliejaus kepti
Padažui:
2 šaukštų graikiško jogurto
1-2 šakelių krapų
1 šaukšto saldžiarūgščio padažo
Druskos
1. Susmulkinkite špinatus ir džiovintus pomidorus.
2. Į dubenį sudėkite varškę, kiaušinį, tarkuotą sūrį, viską išmaišykite, suberkite miltus, špinatus ir pomidorus. Viską išminkykite.
3. Formuokite varškėčius, apvoliokite juos miltuose, kepkite po 2-3 min. iš kiekvienos pusės keptuvėje, o baikite kepti orkaitėje.
4. Padažui sumaišykite visus ingredientus.
5. Patiekite varškėčius su padažu ir vytinta antienos filė.