Dar vienos vasariškų skonių salotos, kuriomis norėsis mėgautis ne tik vasarą. Išsisaugokite receptą, nes pasimėgauti persikų salotų su ledais skoniu norėsis dažnai.
Persikų salotoms su vaniliniais ledais pagaminti reikia:
2–3 prinokusių persikų
1 žaliosios citrinos sulčių
50 ml persikų likerio
2–3 šaukštų vanilinių ledų (patiekti)
Keleto šviežių mėtų lapelių (papuošti)
1. Persikus supjaustykite griežinėliais, apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis ir persikų likeriu.
2. Patiekite su vaniliniais ledais, papuošę mėtų lapeliais.
5. Ragaukite kartu su COSMOPOLITAN DIVA nealkoholiniu putojančiu vynu.
Dar daugiau gardžių patiekalų receptų rasite naujame žurnale VERDU IR KEPU.
Naują numerį galite įsigyti visose MAXIMA, RIMI, IKI spaudos skyriuose ir NARVESEN spaudos kioskuose.
Gardžių atradimų.
ความคิดเห็น