4 asm.
Gaminimas 30 min.
Reikia:
500 g jaunų mažų bulvyčių
1 brokolio arba romaninės salotos gūžės
6-8 saulėje džiovintų pomidorų aliejuje
70 g kepintų saulėgrąžų
Druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Mėgstamų prieskoninių žolelių
Bulvytes išvirkite, nukoškite ir atvėsinkite. Supjaustykite pusiau.
Brokolius arba romaninę salotą sulaužykite nedideliais žiedynais, užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite jame kelias minutes, kad suminkštėtų ir suintensyvėtų spalva. Nukoškite.
Saulėje džiovintus pomidorus supjaustykite riekelėmis. Sudėliokite salotas.
Viską apšlakstykite tuo pačiu saulėje džiovintų pomidorų aliejumi, pabarstykite druska, pipirais ir šviežiomis smulkiai kapotomis žolelėmis, viską išmaišykite ir patiekite.
Skanaus!
Comments