![](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_041b4a0886e24b62a63654806265b3ca~mv2.png/v1/fill/w_49,h_25,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_041b4a0886e24b62a63654806265b3ca~mv2.png)
Reikia:
2 mėsingos raudonos saldžiosios paprikos
1 nedidelis baklažanas
1 aitrioji paprika
150 g graikinių riešutų
1 skiltelė česnako
1 vid. dydžio granatas
1 šaukštas aliejaus
1–2 šakelės mėtų
Druskos
1. Paprikas ir baklažaną kepkite orkaitėje, kol suminkštės, išimkite, sudėkite į dubenį ir uždenkite. Po 10–15 min. nulupkite. Išimkite granato sėklas.
2. Sudėkite į trintuvą paprikas, riešutus, granato sėklas, česnaką, mėtas. Viską sutrinkite iki vientisos masės.
3. Pabaigoje įpilkite aliejaus ir išmaišykite. Jei trūksta glotnumo, galima įpilti dar truputį aliejaus.