Jums reikės (4 porcijoms)
1 pakelio „Santa Maria“ kokosų pieno
1 pakelio „Santa Maria“ raudonojo kario „Paneng“ prieskonių mišinio
400 g vištienos filė, supjaustytos plonais griežinėliais
1 raudonosios paprikos, supjaustytos šiaudeliais
20 g susmulkintų saldžiųjų žirnių ankščių
1 morkos, supjaustytos šiaudeliais
50 ml žemės riešutų
1 šakelės tailandietiško baziliko
šlakelio aliejaus
makaronų arba ryžių (patiekti)
Kaip gaminti?
1. Vištienos filė apkepkite aliejuje. 2. Supilkite prieskonių mišinį ir kokosų pieną. 3. Kepkite kelias minutes. 4. Sudėkite supjaustytas daržoves ir leiskite joms šiek tiek suminkštėti. 5. Įmaišykite stambiai susmulkintus žemės riešutus ir patiekite su makaronais arba ryžiais. 6. Papuoškite smulkintu tailandietišku baziliku.
Commentaires