Reikia:
1 šaltai rūkytos skumbrės*
Raudonosios paprikos
Oranžinės paprikos
Morkos
Agurko
Avokado
Krapų, kalendrų, petražolių
Cukinijų
Tepamojo sūrelio
1. Skumbrę išdorokite, supjaustykite vienodo ilgio pailgais gabaliukais. Taip pat supjaustykite daržoves, avokadą. Žalumynus supjaustykite labai smulkiai. Cukinijas supjaustykite pailgomis riekelėmis.
2. Sudėkite cukinijų riekeles po 2–3 kartu, patepkite tepamuoju sūreliu, pabarstykite žalumynais, sudėkite žuvies gabaliuką, daržovių, avokado. Susukite vyniotinį.
3. Patiekite su mėgstamu padažu. Puikiai tiks sojų padažas, o mes patiekėme majonezo-jogurto padažą su saldžiarūgščiu aitriųjų paprikų padažu.
*Galite naudoti ir karštai rūkytą žuvį, bet turėkite omenyje, kad ji yra minkštesnė, gali nelaikyti formos.