Skanieji, sultingieji naminiai kotletukai yra visų mėgstamas patiekalas. Receptas, pagal kurį kotletai įdaryti varškės sūriu ir mėtomis. Nustebsite ir pamilsite!
Maltos triušienos kotletukams reikia:
700 g „Lapino puota“ smulkintos triušienos mėsos (Vienoje pakuotėje 250 g )
2 didelių svogūnų
2 kiaušinių
150 g varškės sūrio
40 g miltų
200 g vištienos sultinio
30 g mėtų
500 g pankolių
30 g čiobrelių
3 skiltelių česnako
30 g kadagių uogų
40 g džino
druskos,
pipirų
aliejaus (kepti)
1. Mėsą gerai išmaišykite su kiaušiniais, vienu smulkintu ir pakepintu svogūnu, miltais, druska ir pipirais. Varškės sūrį supjaustykite ir sumaišykite su kapotomis mėtomis. Formuokite kotletukus su varškės sūrio įdaru. Kepkite iki 165 °C įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
2. Pankolius ir svogūną supjaustykite skiltelėmis, apkepkite, sudėkite česnako skilteles, čiobrelį, kadagio uogas, supilkite džiną ir vištienos sultinį. Troškinkite, kol pankoliai suminkštės. Pagardinkite druska ir pipirais.
3. Serviruokite puode troškintus pankolius ir mėsos kotletukus.
Skanaus!
Comments