1 asm.
Gaminimas 10 min.
Reikia:
150 g mocarelos
1 prinokusio persiko arba kriaušės
4 riekelių mėgstamo vytinto kumpio
kelių lapelių mėgstamų salotų
žiupsnelio juodųjų pipirų ir druskos
1. Dubenyje sumaišykite salotų lapelius, vytintą kumpį, mocarel1 ir persikus. Pagardinkite pipirais, druska ir pašlakstykite alyvuogių aliejumi.
2. Prie mocarelos kartu su salotų lapais ir vytintu kumpiu drąsiai derinkite keptuvėje ar orkaitėje apkeptus saldžiai prinokusius persikus, obuolius, slyvas ar kriaušes.Vietoje kumpio galite rinktis ir lengvai apkeptą vištienos krūtinėlę.
3. Kad salotos neištižtų, supilkite alyvuogių aliejų ir balzaminio acto kremą į dėžutės dugną. Išmaišykite tik prieš valgymą. Pietų dėžutę laikykite šaldytuve, išimkite likus valandai iki valgymo. Taip geriau atsiskleis vaisių skonis.
Comments