top of page

Midijos kokosų pieno ir mangų padaže (Receptas)

Alfas siūlo išbandyti netradicinį midijų padažą, kuriame puikiai derės mangai ir kokosų

pienas. Šis patiekalas tiesiog priblokš, o kokteilis su citrinžole puikiai jį papildys.


Midijos mangų ir kokosų padaže_receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite čia


JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI:

 

3–4 asm.

Gaminimo laikas: 10–15 min.


Midijoms kokosų ir mangų padaže pagaminti reikia:

  • 100 g pekininio kopūsto

  • 2 svogūnėlių

  • 1 raudonos aitriosios paprikos

  • 1 lazdelės citrinžolės

  • 2–3 šaukštų OBELIŲ saulėgrąžų aliejaus

  • 30 g imbiero

  • 2–3 skiltelių česnako

  • ½ sunokusio mango

  • 1 šaukšto DEN GAMLE FABRIK apelsinų džemo

  • 1½ kg midijų

  • 300 ml kokosų pieno

  • 3–4 šaukštų KIKKOMAN padažo „Poke“

  • 1 žaliosios citrinos

  • 1 saujelės bazilikų lapelių

1. Pekininį kopūstą supjaustykite šiaudeliais, svogūnėlius – plonais griežinėliais.

2. Aitriąją papriką susmulkinkite, citrinžolės lazdelę perpjaukite į kelias dalis.

3. ZYLE ketaus puode įkaitinkite OBELIŲ saulėgrąžų aliejų ir į jį sudėkite smulkintas

daržoves.

4. Imbierą, česnaką smulkiai supjaustykite ir sudėkite į kepamas daržoves, išmaišykite.

5. Mangą supjaustykite nedideliais kubeliais.

6. DEN GAMLE FABRIK apelsinų džemą sudėkite į puodą ir gerai išmaišykite. Dėkite

nuplautas midijas.

7. Pilkite kokosų pieną, viską pagardinkite KIKKOMAN padažu „Poke“ ir gerai

išmaišykite. Sudėkite smulkintą mangą ir uždengę dangčiu troškinkite apie 2–3 min.

8. Troškintas midijas sudėkite į lėkštę ir pagardinkite žaliosios citrinos sultimis.

9. Papuoškite bazilikų lapeliais.


Skanaus.

Naujausi įrašai

bottom of page