Kumpiu apvyniota meliono riekelė yra užkandžių klasika. Pagardinkite ją prinokusiu abrikosu: juk dabar jų sezonas.
JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
2–3 asm.
Gaminimo laikas: 5 min.
Melionų užkandžiui pagaminti reikia:
½ vidutinio meliono
1 saujos minkštų džiovintų abrikosų
½ aitriosios paprikos
½ šaukštelio alyvuogių aliejaus
100 g vytinto serano kumpio
1 saujelės tamsių bazilikų lapelių (papuošimui)
AQUA PANNA negazuoto mineralinio vandens (patiekti)
Melionui nupjaukite žievelę ir supjaustykite riekelėmis.
Džiovintus abrikosus perpjaukite pusiau, aitriąsias paprikas susmulkinkite ir sumaišykite su alyvuogių aliejumi.
Mediniu iešmeliu persmeikite pjaustytus abrikosus, kumpio riekeles ir melioną.
Papuoškite tamsių bazilikų lapeliais ir patiekite kartu su AQUA PANNA negazuotu mineraliniu vandeniu.
Gardžių atradimų.
Comments