Minkštutės bandelės, gardūs vištienos gabalėliai, meksikietiškų skonių natos padaže – apie tokį vakarienės ar vakarėlio patiekalą svajoja turbūt visi. Puiki smagaus nuotykio pradžia!
2 asm.
Meksikietiškam burgeriui paruošti reikia:
1 prinokusio avokado
½ citrinos arba žaliosios citrinos
Šlakelio alyvuogių aliejaus
Žiupsnelio aitriųjų paprikų dribsnių
Žiupsnelio druskos
200 g plėšytos virtos vištienos
2 šaukštų BBQ padažo
1 šaukšto aitraus salsos padažo
2 mėsainių bandelių
2 šaukštelių majonezo
½ mėlynojo svogūno
Keleto salotų lapų
10 kukurūzų traškučių
1 saujos kalendrų lapelių
DESPERADOS VIRGIN nealkoholinio alaus (patiekti)
1. Į dubenį dėkite išskobtą avokadą, išspauskite citrinos sulčių, pilkite aliejaus, berkite aitriųjų paprikų dribsnių, druskos ir viską sutrinkite trintuvu.
2. Vištieną sumaišykite su BBQ ir aitriu salsos padažais ir šiek tiek pašildykite.
3. Bandeles apskrudinkite grilyje.
4. Ant apatinės bandelės tepkite majonezą, dėkite griežinėliais pjaustytą svogūną, salotų lapus, BBQ vištieną, gvakamolę, kukurūzų traškučius, kalendrų šakeles ir uždenkite viršutine bandelės dalimi.
5. Patiekite su DESPERADOS VIRGIN nealkoholiniu alumi ir mėgstamu garnyru.
Dar daugiau gardžių patiekalų receptų rasite naujame žurnale VERDU IR KEPU.
Naują numerį galite įsigyti visose MAXIMA, RIMI, IKI spaudos skyriuose ir NARVESEN spaudos kioskuose.
Gardžių atradimų.
Comments