Marmuriniai šaltibarščiai su šaldytais agurkais (Receptas)

Šaltibarščių sezonas atidarytas! Naujas vasarinės ir atgaivinančios sriubos receptas, kuriame yra net du išskirtiniai ingredientai!


Alfo šaltibarščiai, kitokie šaltibarščiai, receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite čia


Šaltibarščiams pagaminti reikia:

  • 1 agurko

  • Žiupsnelio gvazdikėlių

  • 200 ml DOBILAS kefyro „Organic“

  • 150 g tarkuotų marinuotų burokėlių

  • 1 šaukšto acto

  • 1 saujos svogūnų laiškų

  • Žiupsnelio DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“

  • 3 virtų bulvių

  • 50 g sviesto

  • 1 skiltelės česnako

  • 1 virto kiaušinio

  • 1–2 šakelių krapų

  • Žiupsnelio KOTANYI druskos

  1. Agurką išskaptuokite šaukštu, gautus rutuliukus dėkite į šaldiklį maždaug 1 val.

  2. Į virtuvinį ELECTROLUX trintuvą dėkite gvazdikėlius, 75 g burokėlių, svogūnų laiškus, pilkite DOBILAS kefyrą „Organic“, actą, berkite DANSUKKER cukrų „Panevėžio Plius“, KOTANYI druską ir viską sutrinkite iki vientisos konsistencijos.

  3. Bulves perpjaukite į 4 dalis, griežinėliais supjaustykite česnaką ir kepkite ZYLE keptuvėje su išlydytu sviestu iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

  4. Į pasirinktą lėkštę dėkite likusius burokėlius, per pusę perpjautą kiaušinį, šaldytus agurkus, krapus ir trintus šaltibarščius. Patiekite su keptomis bulvėmis.

Skanaus!


Naujausi įrašai