Šaltibarščių sezonas atidarytas! Naujas vasarinės ir atgaivinančios sriubos receptas, kuriame yra net du išskirtiniai ingredientai!
Video receptą žiūrėkite čia
Šaltibarščiams pagaminti reikia:
1 agurko
Žiupsnelio gvazdikėlių
200 ml DOBILAS kefyro „Organic“
150 g tarkuotų marinuotų burokėlių
1 šaukšto acto
1 saujos svogūnų laiškų
Žiupsnelio DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
3 virtų bulvių
50 g sviesto
1 skiltelės česnako
1 virto kiaušinio
1–2 šakelių krapų
Žiupsnelio KOTANYI druskos
Agurką išskaptuokite šaukštu, gautus rutuliukus dėkite į šaldiklį maždaug 1 val.
Į virtuvinį ELECTROLUX trintuvą dėkite gvazdikėlius, 75 g burokėlių, svogūnų laiškus, pilkite DOBILAS kefyrą „Organic“, actą, berkite DANSUKKER cukrų „Panevėžio Plius“, KOTANYI druską ir viską sutrinkite iki vientisos konsistencijos.
Bulves perpjaukite į 4 dalis, griežinėliais supjaustykite česnaką ir kepkite ZYLE keptuvėje su išlydytu sviestu iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Į pasirinktą lėkštę dėkite likusius burokėlius, per pusę perpjautą kiaušinį, šaldytus agurkus, krapus ir trintus šaltibarščius. Patiekite su keptomis bulvėmis.
Skanaus!
Hozzászólások