top of page

Marinuotų ir šviežių agurkų salotos su vištiena (Receptas)

Labai pavasarinės, labai velykinės, nes gaiviai kvepia agurkais ir virtais kiaušiniais. Traškios, bet ir minkštos. Sočios ir tobulos. Palepinkite svečius ir save.

Marinuotų ir šviežių agurkų salotos su vištiena_receptas

1–2 asm.

Gaminimo laikas: 25–30 min.


Marinuotų ir šviežių agurkų salotoms su vištiena pagaminti reikia:

  • 2 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVŲ FABRIKO majonezo „Originalus“

  • 1–2 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVŲ FABRIKO marinuotų aštrių agurkėlių marinato

  • 2 šaukštelių KĖDAINIŲ KONSERVŲ FABRIKO krienų

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  • 1–2 šaukštų smulkintų krapų

  • 2–3 saujų mėgstamų salotų lapų

  • ½ ilgavaisio agurko

  • 200 g keptos vištienos krūtinėlės

  • 2 virtų kiaušinių

  • 1 saujos KĖDAINIŲ KONSERVŲ FABRIKO marinuotų aštrių agurkėlių

  • ½ mėlynojo svogūno



  1. KĖDAINIŲ KONSERVŲ FABRIKO majonezą „Originalus“ sumaišykite su agurkėlių marinatu ir krienais. Pagardinkite druska, pipirais ir smulkintais krapais.

  2. Į lėkštę sudėkite salotų lapus ir juos apšlakstykite gautu padažu.

  3. Šviežią agurką supjaustykite nedideliais gabalėliais, vištienos krūtinėlę – griežinėliais. Sudėkite ant salotų lapų.

  4. Virtus kiaušinius supjaustykite griežinėliais, KĖDAINIŲ KONSERVŲ FABRIKO marinuotus aštrius agurkėlius – nedideliais gabalėliais, svogūną – skiltelėmis.

  5. Viską sudėkite ant salotų, pagardinkite druska, pipirais ir smulkintais krapais.


Video receptas:


Skanaus.



Naujausi įrašai

bottom of page