Marinuotos citrinos
- 2020 m. kovo 4 d.
- 1 min. skaitymo
Atnaujinta: 2020 m. rugpjūčio 17 d.

Reikia:
0,5 kg citrinų
½ šaukštelio ciberžolės
2 šaukštų druskos
½ šaukštelio ožragės
½ šaukštelio kardamono sėklų
1 šaukštelio garstyčių sėklų
1 šaukštelio aitriosios paprikos
1. Citrinas sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, suberkite ciberžolę ir virkite 20 min.
2. Nukaiskite, išimkite, ataušinkite ir supjaustykite skiltelėmis. Sudėkite skilteles į stiklainį, suberkite druską.
3. Pakepinkite prieskonius, suberkite į stiklainį ir užsukite. Laikykite šaldytuve savaitę, kartkartėmis pakratydami stiklainį.
Skanaus!


























