4 asm.
Gaminimas 15 min.
Reikia:
300 g šviežio ožkos sūrio
Marinatui:
100 ml alyvuogių aliejaus
50 ml citrinų sulčių
1 šaukštelio rožinių pipirų
1 šaukštelio smulkintų šviežių čiobrelių
1 nedidelio ryšelio petražolių
1 nedidelio ryšelio krapų
½ šaukštelio aitriųjų paprikų dribsnių
1 nedidelės citrinos žievelės juostelės
1 šaukštelio druskos
1–2 MANTINGA prancūziškų batonų su česnakiniu įdaru (patiekti)
Petražoles ir krapus susmulkinkite smulkintuve. Rožinius pipirus sutrinkite. Sumaišykite visus produktus, skirtus marinatui.
Sūrį supjaustykite griežinėliais. Atsargiai sudėkite į marinatą.
MANTINGA prancūzišką batoną su česnakiniu įdaru nepjaustytą pakepkite ant grotelių, po to paskrudinkite riekelėmis ir patiekite su marinuotu sūriu.
Skanaus!
Comentarios