4 asm.
Gaminimas 15 min.
![](https://static.wixstatic.com/media/a27d24_747a67faadc64e60b4698cc39172c3c2~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_146,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/a27d24_747a67faadc64e60b4698cc39172c3c2~mv2.jpg)
Reikia:
300 g šviežio ožkos sūrio
Marinatui:
100 ml alyvuogių aliejaus
50 ml citrinų sulčių
1 šaukštelio rožinių pipirų
1 šaukštelio smulkintų šviežių čiobrelių
1 nedidelio ryšelio petražolių
1 nedidelio ryšelio krapų
½ šaukštelio aitriųjų paprikų dribsnių
1 nedidelės citrinos žievelės juostelės
1 šaukštelio druskos
1–2 MANTINGA prancūziškų batonų su česnakiniu įdaru (patiekti)
Petražoles ir krapus susmulkinkite smulkintuve. Rožinius pipirus sutrinkite. Sumaišykite visus produktus, skirtus marinatui.
Sūrį supjaustykite griežinėliais. Atsargiai sudėkite į marinatą.
MANTINGA prancūzišką batoną su česnakiniu įdaru nepjaustytą pakepkite ant grotelių, po to paskrudinkite riekelėmis ir patiekite su marinuotu sūriu.
Skanaus!