Mango varškės blyneliai su braškėmis ir bananų padažu (Receptas)

Tada, kai trūksta saulės, saulę galima pasigaminti patiems: purūs su mangu trintos varškės blyneliai, patiekti su braškėmis ir bananų padažu, išpildys visas gurmaniškas svajones ir svajones apie šilumą. Receptas lengvas, o patiekalą galite patiekti kad ir vietoj deserto!


mango varškės blyneliai su bananų padažu, Alfo Ivanausko receptas

Mango varškės blyneliams pagaminti reikia:

  • 90 g lydyto sviesto

  • 250 g miltų

  • 250 g trinto mango

  • 100 g saldinto sutirštinto pieno

  • 3 kiaušinių

  • 5 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVŲ bananų padažo blynams

  • 15 g kepimo miltelių

  • 180 g trintos varškės

  • Žiupsnelio druskos

  • Kelių braškių

  • 5 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVŲ bananų padažo blynams (patiekti)

mangų varškės blyneliai su bananų padažu, Alfo Ivanausko receptas

  1. Visus ingredientus išskyrus kiaušinių baltymus ir braškes dėkite į kokteilinę ir viską išplakite. Leiskite tešlai pastovėti apie 20 minučių.

  2. Braškes supjaustykite mažais gabaliukais, suberkite į tešlą ir išmaišykite.

  3. Atskirai išplakite kiaušinių baltymus. Ir įmaišykite juos į tešlą.

  4. Mažus blynelius kepkite ant nesvylančio paviršiaus keptuvės. Patiekite su KĖDAINIŲ KONSERVŲ bananų ar braškių padažu blynams.

ALFO PATARIMAI:

  • Jei neturite mango, blynams galite panaudoti trintus bananus.

  • Į tešlą vietoje braškių galite įmaišyti bananų gabaliukus, bet braškių gabaliukai blyneliuose atrodys gražiau. Galite dėti per pusę braškių ir bananų ar įberti mėgstamų uogų.

  • Jei mėgstate nesaldžiai, padažą galite maišyti su natūraliu jogurtu.

  • Šio recepto blynus galite kepti ir vaflinėje.

mangų varškės blyneliai su bananų padažu, Alfo Ivanausko receptai


Skanaus!

Naujausi įrašai