![](https://static.wixstatic.com/media/a27d24_10cb99b60c9546fd94b6d1c7cc4af903~mv2.jpg/v1/fill/w_145,h_142,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/a27d24_10cb99b60c9546fd94b6d1c7cc4af903~mv2.jpg)
Reikia:
2 kg geltonųjų pomidorų
0,5 kg apelsinų
1 stiklinės rudojo cukraus
1 puodelio kinrožės arbatos
3–5 gvazdikėlių
3 šaukštų ryžių acto
žiupsnelio druskos
Pomidorus supjaustykite kubeliais. Nuo apelsinų nulupkite žievelę ir supjaustykite plonais šiaudeliais.
Iš apelsinų minkštimo išimkite sėklas ir taip pat supjaustykite kubeliais.
Sudėkite visus ingredientus į puodą ir virkite apie 1 val. ant žemos temperatūros arba kol uogienė sutirštės.
Skanaus!