Reikia:
Žiupsnelio maltos Kajeno paprikos
1/4 šaukštelio malto kumino
1 šaukšto šviežiai spaustų citrinos sulčių
150 g graikiško jogurto
Padažui:
200 g sūdytos arba rūkytos lašišos
70 g špinatų
50 g alyvuogių
1 brokolio
1/4 nedidelio svogūno
Kelių šakelių šviežių krapų
Druskos, juodųjų pipirų
1. Brokolį išskirstykite smulkiais žiedynais ir apvirkite kelias minutes verdančiame vandenyje.
2. Nusausinkite ir sumaišykite lėkštėse su pjaustytomis alyvuogėmis ir žalumynais.
3. Ant viršaus išdėliokite lašišą.
4. Paruoškite padažą: smulkiai sukapokite svogūną, krapus ir sumaišykite su likusiais ingredientais. Patiekite su salotomis.
Comments