Tąsus, greitas, sotus, stiprus grilyje trumpai pagrilintas sumuštinis tiesiog tobulai papildys kiekvieną susibūrimą. Skanaus!
JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
1 asm.
Gaminimo laikas: apie 15 min.
Kubietiškam sumuštiniui pagaminti reikia:
1 trumpos bagetės
2 šaukštų garstyčių
⅓ apelsino žievelės
100 g keptos kiaulienos
60 g virto kiaulienos kumpio
Žiupsnelio aitriųjų paprikų dribsnių su druska
Žiupsnelio džiovintų raudonėlių
1 saujelės marinuotų agurkėlių
4 konservuotų artišokų
3–4 riekelių sūrio „Gouda“
1 šaukšto lydyto sviesto
Bagetę perpjaukite išilgai pusiau, aptepkite garstyčiomis ir užtarkuokite apelsino žievelės.
Keptą kiaulieną supjaustykite plonais griežinėliais ir sluoksniuokite kartu su virtu kiaulienos kumpiu ant bagetės. Apibarstykite prieskoniais.
Ant mėsos dėliokite plonais griežinėliais pjaustytus marinuotus agurkėlius ir artišokus.
Viską uždenkite sūrio „Gouda“ riekelėmis ir uždėkite viršutinę bagetės dalį.
Abi sumuštinio puses gausiai patepkite lydytu sviestu ir kepkite grilyje apie 4–5 min., kol sūris išsilydys ir duona apskrus.
Dar daugiau gardžių patiekalų receptų rasite naujame žurnale VERDU IR KEPU.
Naują numerį galite įsigyti visose MAXIMA, RIMI, IKI spaudos skyriuose ir NARVESEN spaudos kioskuose.
Gardžių atradimų.
Comments