Košių trio: pusryčiams, pietums ir vakarienei (Receptai)
- eglerace
- 10-09
- 2 min. skaitymo
Atnaujinta: 10-16
Spalio 10-ąją, minima tarptautinė košės diena. Niekada apie tokią negirdėjoje? Taip, yra. Ir tai puiki proga prisiminti, koks švelnus skrandžiui, palankus sveikatai ir jaukus yra šis patiekalas. Nesate košių fanai? Gali būti, tik todėl, kad dar neatradote sau skaniausios košės recepto. Tad šįkart – net trys skirtingų skonių receptai: pusryčiams, pietums ir vakarienei. Tegul košių diena būna tikra košių diena, skirta paglostyti skrandį ir palepinti skonių receptorius.
Košė – ne tik pusryčiams. Atraskite ją iš naujo!
Nebūtina laukti Košės dienos, kad pasimėgautumėte šiomis košėmis. Košes naudinga ir gardu valgyti kasdien.

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
Išrašytą receptą rasite portale VMGONLINE čia
Grikių košė su grybais
2 asm.
Gaminimo laikas: 35 min.
2 morkų
1 pievagrybio
1 mėlynojo svogūno
2 skiltelių česnako
2 šaukštų NATURALISIMO ypač gryno alyvuogių aliejaus
5–6 griežinėlių ESPANA vytintos dešros
Žiupsnelio SALDVA maltų kalendrų
Žiupsnelio SALDVA pipirų mišinio
Žiupsnelio SALDVA jūros druskos
1 saujos špinatų
125 g grikių
20 g ILE DE FRANCE kamambero
Morkas nuskuskite ir sutarkuokite. Grybus supjaustykite kubeliais, svogūną ir česnakus sukapokite.
Į keptuvę supilkite NATURALISIMO ypač gryną alyvuogių aliejų. Suberkite daržoves, grybus ir išmaišykite.
Sudėkite pjaustytą ESPANA vytintą dešrą. Pagardinkite SALDVA maltomis kalendromis, pipirų mišiniu ir jūros druska.
Sudėkite špinatus, virtus grikius ir pakepinkite.
Patiekite palaužę ILE DE FRANCE kamambero.

Geriausias laikas yra dabar! Kodėl? Rinkis augalinį maistą ir sužinok – www.choosenow.eu
Avižinės košės pyragas su obuoliais ir avietėmis
4 asm.
Gaminimo laikas: apie 40 min.
1 obuolio
Žiupsnelio SALDVA malto cinamono
300 ml pieno
120 g DR. OETKER greitai paruošiamos avižinės košės su avietėmis
1 kiaušinio
Žiupsnelio citrinos žievelės
10 g sviesto
60 g GAIDELIS pusrytainių su morkomis ir cinamonu „7 grūdai“
300 g aviečių
15 g migdolų drožlių
Žiupsnelio miltelinio cukraus
Nuluptą obuolį supjaustykite kubeliais, pakepinkite prikaistuvyje. Suberkite SALDVA maltą cinamoną, supilkite dalį pieno, sudėkite DR. OETKER greitai paruošiamą avižinę košę su avietėmis. Supilkite likusį pieną, įmuškite kiaušinį, išmaišykite. Suberkite tarkuotą citrinos žievelę.
Kepimo formą ištepkite sviestu. Suberkite laužytus GAIDELIS pusrytainius su morkomis ir cinamonu „7 grūdai“.
Sluoksniuokite: pilkite dalį košės, dėkite avietes, košę ir vėl avietes. Apibarstykite migdolų drožlėmis.
Kepkite 180 °C orkaitėje apie 25 min.
Papuoškite milteliniu cukrumi.

Perlinių kruopų košė
2 asm.
Gaminimo laikas: apie 60 min.
1 svogūno
2–3 KĖDAINIŲ KONSERVAI marinuotų agurkų „Saldžiarūgščiai“
170 g KITCHEN ME antienos filė su prieskoniais
100 g perlinių kruopų
Žiupsnio petražolių
1 šaukšto KIKKOMAN sojų padažo
6 šaukštelių SACLA pomidorų ir alyvuogių užtepėlės „Puttanesca“
1 šaukštelio medaus
Supjaustykite svogūną ir KĖDAINIŲ KONSERVAI marinuotus agurkus „Saldžiarūgščiai“.
KITCHEN ME antienos filė su prieskoniais odelę įpjaukite, kepkite keptuvėje odele žemyn 5–6 min., apverskite ir dar kepkite 2–3 min. Baikite kepti 180 °C orkaitėje apie 8–10 min.
Į keptuvę suberkite svogūną, virtas kruopas, agurkus, petražoles. Išmaišykite.
Supilkite KIKKOMAN sojų padažą, sudėkite SACLA pomidorų ir alyvuogių užtepėlę „Puttanesca“, pagardinkite medumi.
Košę patiekite su antiena ir papuoškite petražolėmis.
Gardžių atradimų.


























