top of page

Kitokios Nicos salotos

Jums reikės (4 asmenims):

500 g lašišos filė

1–2 batatų

1 nedidelio brokolio

200 g „Bonduelle Vapeur“ žirnelių

2 pomidorų

3–4 virtų kiaušinių

1 apelsino

kelių šaukštų garstyčių

1 šaukšto „Möller’s“ citrinų skonio žuvų taukų

kelių šaukštų ypač tyro alyvuogių aliejaus „Carletti“ („Assorti“)

ryšelio šviežių kalendrų

druskos, juodųjų pipirų

Gaminimas (45 minutės):

  1. Batatus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Brokolį išskirstykite smulkiais žiedynais.

  2. Lašišos filė ir pjaustytas daržoves sudėkite į kepimo formą, apibarstykite druska, pipirais ir kepkite AEG garinėje orkaitėje su „iTEX Termometrą įkiškite į storiausią žuvies dalį ir nustatykite 74 °C. Orkaitė išsijungs, kai žuvies viduje bus pasiekta reikiama temperatūra.

  3. Paruoškite padažą: garstyčias sumaišykite su apelsinų žievele ir įspauskite apelsinų sulčių. Įmaišykite alyvuogių aliejų ir žuvų taukus.

  4. Lėkštėje išdėliokite batatus, brokolius, pjaustytus pomidorus ir kiaušinius. Suberkite žirnelius. Uždėkite lašišą, užberkite smulkintų kalendrų ir apšlakstykite paruoštu padažu.

Naujausi įrašai

bottom of page