top of page

Kinrožių ir Sičuano pipirų limonadas (Receptas)

Pasigaminti gardų limonadą namuose yra labai paprasta. Šį kartą Alfas pasidalino išskirtiniu receptu: kinrožių arbatos, Sičuano pipirų ir uogų limonado, kuris pavyks iš pirmo karto ir bus išragautas iki paskutinio lašo per kelias minutes. Skanaus.

naminis limonadas_receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite čia.


JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:


 

1–2 asm.

Gaminimo laikas: apie 10 min.


Naminiam limonadui pagaminti reikia:

  • 1½ stiklinės TICHĖ negazuoto mineralinio vandens

  • 1 šaukšto džiovintų kinrožių

  • Žiupsnelio Sičuano pipirų

  • 2–3 šaukštų DANSUKKER šviesiojo sirupo

  • 1 saujos ledukų

  • 4–5 šviežių aviečių

1. Į prikaistuvį pilkite ½ stiklinės TICHĖ negazuoto mineralinio vandens, sudėkite kinrožes,

Sičuano pipirus ir užvirkite. Ant nedidelės kaitros virkite apie 5 min.

2. Gautą sirupą perkoškite per sietelį ir sumaišykite su DANSUKKER šviesiuoju sirupu.

3. Į IITTALA stiklinę sudėkite ledukus ir avietes. Įpilkite šaukštą gauto kinrožių sirupo ir

užpilkite likusiu vandeniu.


Skanaus,

Comments


Naujausi įrašai

bottom of page