Pasigaminti gardų limonadą namuose yra labai paprasta. Šį kartą Alfas pasidalino išskirtiniu receptu: kinrožių arbatos, Sičuano pipirų ir uogų limonado, kuris pavyks iš pirmo karto ir bus išragautas iki paskutinio lašo per kelias minutes. Skanaus.
![naminis limonadas_receptas](https://static.wixstatic.com/media/215589_84208d70ccfc4812b12ba0951d03feed~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/215589_84208d70ccfc4812b12ba0951d03feed~mv2.jpg)
Video receptą žiūrėkite čia.
JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
1–2 asm.
Gaminimo laikas: apie 10 min.
Naminiam limonadui pagaminti reikia:
1½ stiklinės TICHĖ negazuoto mineralinio vandens
1 šaukšto džiovintų kinrožių
Žiupsnelio Sičuano pipirų
2–3 šaukštų DANSUKKER šviesiojo sirupo
1 saujos ledukų
4–5 šviežių aviečių
1. Į prikaistuvį pilkite ½ stiklinės TICHĖ negazuoto mineralinio vandens, sudėkite kinrožes,
Sičuano pipirus ir užvirkite. Ant nedidelės kaitros virkite apie 5 min.
2. Gautą sirupą perkoškite per sietelį ir sumaišykite su DANSUKKER šviesiuoju sirupu.
3. Į IITTALA stiklinę sudėkite ledukus ir avietes. Įpilkite šaukštą gauto kinrožių sirupo ir
užpilkite likusiu vandeniu.
Skanaus,