top of page

Kiaulienos nugarinės kepsnys su kalafioro „kuskusu“


Kiaulienos nugarinės kepsnys su kalafioro „kuskusu“, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 55 min.


Reikia:

  • 4 kiaulienos nugarinės kepsniai (po 200 g)

  • 2 obuoliai

  • 1 šaukštelis maltos saldžiosios paprikos

  • 1 šaukštas alyvuogių aliejaus

  • Druskos

  • 1 šaukštelis šviežiai grūstų 5 pipirų mišinio

  • 1 žiedinis kopūstas

  • 1 poras

  • 2–3 skiltelės česnako

  • 1 šaukštelis džiovinto raudonėlio

  • 100 g migdolų

  • Kokosų aliejaus kepti

1. Obuolius nulupkite, sutarkuokite, sumaišykite su aliejumi, įberkite druskos ir paprikų. Gauta mase padenkite nugarinės kepsnius ir palikite marinuotis per naktį. 2. Nuimkite marinatą ir iškepkite kepsnius su kokosų aliejumi. 3. Susmulkinkite porą, česnaką ir žiedinį kopūstą. Galima tai padaryti paprasta burokine tarka. 4. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite daržoves ir kepkite apie 10 min. nuolatos maišydami. Nuimkite migdolų luobelę, riešutus susmulkinkite. Sumaišykite su žiediniu kopūstu. 5. Kepsnius patiekite su žiedinių kopūstų „kuskusu“.

Naujausi įrašai

bottom of page