Naujo sezono ALFAS VIENAS NAMUOSE galite žiūrėti ČIA
Reikia:
1 rutuliuko mocarelos
2 šaukštų „Suslavičiaus“ daržovinio padažo
Kelių lapelių baziliko
Kelių SANTA MARIA tortilijų
4 šaukštų AUGA pupelių
Šlakelio alyvuogių aliejaus
Žiupsnelio cinamono
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio pipirų
1. Paimti 4 šaukštus pupelių ir sudėti į dubenį. Supjaustyti pusę kiekio mocarelos (pupelių dydžio) ir taip pat sudėti į tą patį dubenį. Įdėti 2 šaukštus „Suslavičiaus“ daržovinio padažo. Pakapoti kelis lapelius šviežio baziliko ir apibarstyti maltu cinamonu, druska bei pipirais. Gerai išmaišyti.
2. Į keptuvę su išklotu sviestiniu popieriumi dėti šaukštą alyvuogių aliejaus, tuomet – tortiliją. Ant vienos jos pusės paskleisti įdarą pupelės storumo sluoksniu ir prispausti kita tortilijos puse. Lengvai apskrudinti iš abiejų pusių po 2 min.
3. Sudėti į lėkštę ir supjaustyti į keturias dalis įstrižai.
· Tortilijas galite naudoti ir kepdami blynelius su varškės įdaru.
· Daržovinis padažas tiks į daugelį patiekalų: sriubas, kitus gaminamus padažus, kesadilijas.
· Nebijokite eksperimentuoti – canimonas puikiai tinka su pupelėmis ir pomidorais.
Visus produktus receptui vieno mygtuko paspaudimu rasite BARBORA.lt
Skanaus!
Comments