![Keptos šviežios morkos, vmg receptas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_67ef7f8d566d4c17ae871c7d7bde0e08~mv2.png/v1/fill/w_49,h_25,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_67ef7f8d566d4c17ae871c7d7bde0e08~mv2.png)
2 asm.
Gaminimas 20 min.
Reikia:
Padažui:
4 šaukštų „Hoisin“ padažo
½ tarkuotos žaliosios citrinos žievelės
pipirų
žiupsnelio smulkintų šviežių kalendrų
šlakelio alyvuogių aliejaus
10 šviežių nedidelių morkų
1. Nuvalykite nedideles jaunas morkas ir 5 min. apvirkite pasūdytame vandenyje. Nukoškite. 2. Apšlakstykite morkas aliejumi ir vartydami kepkite ant kepsninės. Kepkite ant vidutinės kaitros apie 12–15 min. 3. Padažui: sumaišykite „Hoisin“ padažą su tarkuota žaliosios citrinos žievele ir juodaisiais pipirais. 4. Iškeptas morkas permaišykite su padažu ir užbarstykite smulkintomis kalendromis.