top of page

Kepti BBQ ridikėliai, kurių negalėsite atsivalgyti

  • Writer: vmgonline
    vmgonline
  • 2021-04-25
  • 1 min. skaitymo

Pavasariu kvepiantis grilio sezonui subalansuotas patiekalas, kurio receptu galite naudotis kasdien, nes kepti BBQ ridikėliai tinka prie visko ir su viskuo. Skanūs ir šilti, ir šalti: neatsivalgomi!


kepti BBQ ridikėliai, Alfo Ivanausko receptas

Laidą #Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia.


Keptiems ridikėliams reikia:

  • 15 ridikėlių

  • 3–4 šaukštų WOW MAMA padažo „BBQ black garlic“

  • 2 AGOTOS juodos duonos riekelių

  1. Sutrupinkite AGOTOS juodą duoną ir pakepinkite orkaitėje, kol gražiai apskrus.

  2. Ridikėlius perpjaukite per pusę. Nenupjaustykite jų apačios, tik nutrumpinkite lapus.

  3. Į kepimo formą išklotą VORTEX sviesiniu popieriumi sudėkite ridikėlius, supilkite WOW MAMA padažą „BBQ black garlic“ ir viską išmaišykite.

  4. Kepkite orkaitėje 180 °C temperatūroje su karšto apipūtimo funkcija apie 12 min.

  5. Ridikėlius valgykite apibarstę duonos trupiniais.


ALFO PATARIMAI:

· Šie ridikėliai skanūs šilti, bet ypatingai skanūs ir atšalę, tinka tiek užkandžiui prieš pagrindinius patiekalus, tiek garnyrui prie kepsnių.

· Duonos trupiniais apibarstykite tik prieš pat valgant, kitaip jie išbrinks ir nebus traškūs.

· Tokiu pačiu būdu galite paruošti ir morkas.



Skanaus!


bottom of page