Pavasariu kvepiantis grilio sezonui subalansuotas patiekalas, kurio receptu galite naudotis kasdien, nes kepti BBQ ridikėliai tinka prie visko ir su viskuo. Skanūs ir šilti, ir šalti: neatsivalgomi!
Laidą #Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia.
Keptiems ridikėliams reikia:
15 ridikėlių
3–4 šaukštų WOW MAMA padažo „BBQ black garlic“
2 AGOTOS juodos duonos riekelių
Sutrupinkite AGOTOS juodą duoną ir pakepinkite orkaitėje, kol gražiai apskrus.
Ridikėlius perpjaukite per pusę. Nenupjaustykite jų apačios, tik nutrumpinkite lapus.
Į kepimo formą išklotą VORTEX sviesiniu popieriumi sudėkite ridikėlius, supilkite WOW MAMA padažą „BBQ black garlic“ ir viską išmaišykite.
Kepkite orkaitėje 180 °C temperatūroje su karšto apipūtimo funkcija apie 12 min.
Ridikėlius valgykite apibarstę duonos trupiniais.
ALFO PATARIMAI:
· Šie ridikėliai skanūs šilti, bet ypatingai skanūs ir atšalę, tinka tiek užkandžiui prieš pagrindinius patiekalus, tiek garnyrui prie kepsnių.
· Duonos trupiniais apibarstykite tik prieš pat valgant, kitaip jie išbrinks ir nebus traškūs.
· Tokiu pačiu būdu galite paruošti ir morkas.
Skanaus!
Comments