Gaminimas 10 min.
Kepimas 25-30 min.
Reikia:
3 kiaušinių
100 g cukraus
100 g riebios grietinės (30–40 %)
1 šaukštelio vanilinio cukraus
120 g miltų
120 g miltų 1 šaukštelio kepimo miltelių
2⁄3 stiklinės šaltalankio uogų
1. Paruoškite keksiukų formeles. 2. Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių. Baltymus plakite su cukrumi iki standžių putų, palaipsniui įmaišykite trynius, išmaišydami po kiekvieno, o po to sukrėskite grietinę ir vanilinį cukrų. 3. Suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir lengvai išmaišykite. Pabaigoje suberkite uogas ir sudėkite tešlą į formeles. 4. Kepkite 25–30 min., mediniu iešmeliu patikrinkite, ar keksiukai iškepę.
Kommentit