Kava „masala“


Kava „masala“. vmg receptas

2 asm.

Gaminimas 15 min.


Reikia:

  • 500 ml pieno

  • 1 cinamono lazdelės

  • 1 cinamono lazdelės

  • ½ šaukštelio grūstų kardamono sėklų

  • ½ šaukštelio grūstų kardamono sėklų

  • Cukraus arba kitokio saldiklio (pagal skonį)

  • 2 kupinų šaukštų šviežiai maltos kavos

  • 1 šaukštelio tamsios kakavos

1. Užvirinkite pieną, sudėkite į jį prieskonius ir cukrų, pavirkite 1–2 min. Suberkite kavą ir kakavą, permaišykite, uždenkite ir leiskite pastovėti 4–5 min.

2. Po to perkoškite ir suplakite pieno plaktuvu. Jei tokio neturite, pabandykite kelis kartus perpilti kavą iš vieno puodelio į kitą iš gana aukštai.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg