top of page

Karščiausias žiemos gėrimas – ir vaišių stalui, ir žygiams gamtoje

Mūsų žiemos turbūt nebūtų mums tokios jaukios, jeigu ne Kūčios, Kalėdos, Naujieji ir visas tas šventinis šurmuliavimas, lempučių blyksėjimas, jauduliukas prieš sėdant už stalo su artimiausiais, noras viską ramiai suspėti ir kad viskas viskas būtų skanu.

Kas daro šventę švente? Pirmiausia, žinoma, tradicijos. Kūčios – tai kūčiukai ir silkė. Kalėdos – slyvomis ar obuoliais kimštas keptas paukštis ir taurė aromatingo (karšto) vyno. Naujieji – balta mišrainė ir deserčiukai. Bet svarbiausia – žmonės, kurių pasiilgome, su kuriais ramu ir gera ir linksma iki kvatojimo.

Nepaprastai jauku, kai kažkurią šventės akimirką ima ir sutirpsta visi formalumai, prigęsta nerimas ar silkė pavyko?”, Ar dovanėlėmis džiaugiasi?”, Ar dėdė Juozas nepasakys kažko per stipriai”, kai viskas, kas vyksta, regis, vyksta į gerą ir kaip tik tą akimirką kažkas išdalina taures karšto gėrimo…


vynas Voruta
VMG nuotr.

Gilias, 1926-uosius metus siekiančias, vyndarystės tradicijas puoselėjantis Anykščių vynas” kaip tik tokiai akimirkai turi šį tą ypatingą – VORUTA Winterspice nealkoholinį vyšnių vyną. Natūraliais prieskoniais gardintas, išraiškingo prisirpusių vyšnių skonio bei intensyvaus aromato – šis nealkoholinis vynas yra bene labiausiai žiemai skirtas gėrimas nealkoholinių VORUTA vynų asortimente. Būtinai išbandykite karštą – namai iškart prisipildys jaukiai šilto svaigaus aromato – puikaus akomponimento pokalbiams, stalo žaidimams, ilgiems vakarojimams ir netgi… žygiams bei pasivaikščiojimams gamtoje.

Karštas nealkoholinis aromatingas gėrimas, pilstomas gamtoje iš termoso, ne tik sukuria ypatingą nuotaiką, bet ir sušildo sužvarbusius.


vyno kisielius
VMG nuotr.

Įtraukite nealkoholinį VORUTA Winterspice į švenčių valgiaraštį ne tik kaip gėrimą, bet ir kaip ingredientą – daug skanių dalykų galima pagaminti iš vyno: ir vyno želė su uogomis, ir vyno kisielių.

Būkite kūrybingi: tradicijos mėgsta būti patobulintos, nes taip jų tik dar noriau laikomasi!


Gražių ir gardžių švenčių.

Comments


Naujausi įrašai

bottom of page