
Reikia:
300 g mažų jaunų bulvyčių
200 g pievagrybių
150 g svogūno
200 g morkų
300 g virtų burokėlių
20 g džiovintų baravykų
100 g skilandžio
100 g grietinės
druskos, pipirų
mėgstamų salotų
aliejaus (kepti)
Bulves, pievagrybius, morkas ir svogūnus supjaustykite stambiais kubeliais. Pagardinkite druska bei pipirais ir sudėkite į kepimo skardą. Pašlakstykite aliejumi ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.Skilandį supjaustykite smulkiais kubeliais ir įdėkite į kepimo skardą, kai liks kepti 10 min.Burokėlius supjaustykite kubeliais ir skrudinkite gerai įkaitintoje keptuvėje su riebalais, pagardinkite druska ir pipirais.Kai viskas iškeps, sumaišykite ir patiekite dubenėliuose, pagardinkite grietine ir mėgstamų salotų lapeliais.