Karštos barščių salotos su pievagrybiais


Reikia:

  • 300 g mažų jaunų bulvyčių

  • 200 g pievagrybių

  • 150 g svogūno

  • 200 g morkų

  • 300 g virtų burokėlių

  • 20 g džiovintų baravykų

  • 100 g skilandžio

  • 100 g grietinės

  • druskos, pipirų

  • mėgstamų salotų

  • aliejaus (kepti)


Bulves, pievagrybius, morkas ir svogūnus supjaustykite stambiais kubeliais. Pagardinkite druska bei pipirais ir sudėkite į kepimo skardą. Pašlakstykite aliejumi ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.Skilandį supjaustykite smulkiais kubeliais ir įdėkite į kepimo skardą, kai liks kepti 10 min.Burokėlius supjaustykite kubeliais ir skrudinkite gerai įkaitintoje keptuvėje su riebalais, pagardinkite druska ir pipirais.Kai viskas iškeps, sumaišykite ir patiekite dubenėliuose, pagardinkite grietine ir mėgstamų salotų lapeliais.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg