Kalakutiena, troškinta su granatais


Reikia:

  • 800 g kalakutienos troškinimui

  • 1 kg svogūnų

  • 1 šaukštelis rudojo cukraus

  • 2 granatai

  • Druskos

  • Aliejaus kepti


1. Svogūnus plonai supjaustykite, pabarstykite ruduoju cukrumi ir kepkite, kol jie taps auksinės spalvos ir dvigubai sumažins tūrį.

2. Kitoje keptuvėje apkepkite kalakutieną. Po to sukrėskite svogūnus, įpilkite 0,5 l vandens ir troškinkite apie 40 min.

3. Išimkite granatų sėklas, pusę jų suberkite į troškinį, sutraiškykite juos ir dar patroškinkite kelias minutes. Viską pasūdykite. Suberkite likusias granato sėklas ir patiekite su šviežiai iškepta duona.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg