Kalakutiena, kepta su morkomis


Reikia:

  • 600 g kalakutienos filė

  • 400 g morkų

  • 40 g sviesto

  • Druskos

  • ½ šaukštelio raudonosios paprikos miltelių

  • 1 šaukštelis medaus

  • 400 g šaldytų žaliųjų žirnelių


1. Parinkite nedideles morkas. Jas supjaustykite pusiau išilgai, permaišykite su medumi. Kalakutieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, paprikomis.

2. Kepimo formą ištekite sviestu, sudėkite morkas, ant viršaus – mėsą.

3. Formą uždenkite kepimo popieriumi arba aliuminio folija ir kepkite 20 min. Atidenkite ir kepkite dar 25–30 min.

4. Patiekite su žaliaisiais žirneliais.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg