Salotoms pagaminti reikia:
100 g salotų lapų mišinio
1 avokado
2 agurkų
3–4 morkyčių
Pusės raudonojo svogūno
150 g vyšninių pomidoriukų
3–4 džiovintų pomidorų puselių
100 g blanširuotų brokolių
2 kiaušinių
50 g DAUMANTŲ majonezo „Ekologiškas“
Alyvuogių aliejaus
Baltojo vyno acto
SANTA MARIA akmens druskos
SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“
100 g SANTA BREMOR krilių mėsos
Prieskoninių žolelių
1. Kiaušinius išplakite su DAUMANTŲ majonezu „Ekologiškas“, įberkite SANTA MARIA akmens druskos, SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“, mėgstamų prieskoninių žolelių ir keptuvėje su šlakeliu aliejaus iškepkite omletą. Atvėsinkite ir supjaustykite kvadratėliais.
2. Agurkus, morkas, raudonąjį svogūną – plonai supjaustykite. Pomidoriukus perpjaukite pusiau, džiovintus pomidorus supjaustykite gana smulkiai.
3. Į dubenį sudėkite salotų lapus, suberkite smulkinto avokado gabaliukus, sudėliokite agurkus, morkas, svogūną, brokolius, džiovintus pomidorus. Pašlakstykite viską aliejumi, baltojo vyno actu, įberkite SANTA MARIA akmens druskos ir SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“. Ant viršaus suberkite omleto gabaliukus ir sudėkite SANTA BREMOR krilių mėsą.
Skanaus!
댓글