top of page

Jautienos tartaras su keptomis bulvytėmis

Išbandę šį receptą ne tik tartaro ir karpačo mėgėjai ieškos šaukšto jo paragauti.

jautienos tartaras, Alfo receptas

#Alfodidysiskulinarinissou laidas žiūrėkite čia.


Jautienos tartarui su keptomis bulvytėmis pagaminti reikia:

  • 6–8 mažų bulvyčių

  • 2–3 skiltelių česnako

  • 2–3 SPILVA marinuotų aitriųjų paprikų

  • 2–3 SPILVA saulėje džiovintų pomidorų

  • 1 mėlynojo svogūno

  • Ryšelio kalendros

  • KITCHEN ME sausai brandintos jautienos didkepsnio „Black Angus“

  • 3–4 ančiuvių filė

  • 1 citrinos

  • 10–20 ml Vusterio padažo

  • 2 šaukštų DAUMANTŲ gurmaniško majonezo „Mango Majo“

  • Alyvuogių aliejaus kepti

  • Druskos

  • Pipirų

  1. Supjaustykite bulvytes smulkiais kubeliais, susmulkinkite česnaką, SPILVA marinuotas aitriąsias paprikas, SPILVA saulėje džiovintus pomidorus, mėlynąjį svogūną, kalendras.

  2. Bulves sudėkite į keptuvę su aliejumi, apskrudinkite, pabarstykite druska, pipirais ir sudėkite česnakus, viską kartu pakaitinkite ir apkepkite dar kelias minutes. Pačioje pabaigoje dėkite smulkintas paprikas, pomidorus, svogūnus ir kalendras, viską permaišykite, 1–2 min. pakaitinkite ir nukaiskite.

  3. KITCHEN ME sausai brandintos jautienos didkepsnį „Black Angus“ smulkiai sukapokite, kartu susmulkinkite ančiuvius, jei reikia – pasūdykite. Pagardinkite citrinos sultimis, tarkuota citrinos žievele, Vusterio padažu, įdėkite DAUMANTŲ gurmaniško majonezo „Mango Majo“ ir viską sumaišykite.

  4. Sudėliokite patiekimo lėkštėje tartarą, bulvių pagardą ir salotų lapus.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page