Išbandę šį receptą ne tik tartaro ir karpačo mėgėjai ieškos šaukšto jo paragauti.
#Alfodidysiskulinarinissou laidas žiūrėkite čia.
Jautienos tartarui su keptomis bulvytėmis pagaminti reikia:
6–8 mažų bulvyčių
2–3 skiltelių česnako
2–3 SPILVA marinuotų aitriųjų paprikų
2–3 SPILVA saulėje džiovintų pomidorų
1 mėlynojo svogūno
Ryšelio kalendros
KITCHEN ME sausai brandintos jautienos didkepsnio „Black Angus“
3–4 ančiuvių filė
1 citrinos
10–20 ml Vusterio padažo
2 šaukštų DAUMANTŲ gurmaniško majonezo „Mango Majo“
Alyvuogių aliejaus kepti
Druskos
Pipirų
Supjaustykite bulvytes smulkiais kubeliais, susmulkinkite česnaką, SPILVA marinuotas aitriąsias paprikas, SPILVA saulėje džiovintus pomidorus, mėlynąjį svogūną, kalendras.
Bulves sudėkite į keptuvę su aliejumi, apskrudinkite, pabarstykite druska, pipirais ir sudėkite česnakus, viską kartu pakaitinkite ir apkepkite dar kelias minutes. Pačioje pabaigoje dėkite smulkintas paprikas, pomidorus, svogūnus ir kalendras, viską permaišykite, 1–2 min. pakaitinkite ir nukaiskite.
KITCHEN ME sausai brandintos jautienos didkepsnį „Black Angus“ smulkiai sukapokite, kartu susmulkinkite ančiuvius, jei reikia – pasūdykite. Pagardinkite citrinos sultimis, tarkuota citrinos žievele, Vusterio padažu, įdėkite DAUMANTŲ gurmaniško majonezo „Mango Majo“ ir viską sumaišykite.
Sudėliokite patiekimo lėkštėje tartarą, bulvių pagardą ir salotų lapus.
Skanaus!
Comments