Jautienos kukulių troškinys


Jautienos kukulių troškinys, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 30 min.


Reikia:

  • 1 pakelio SCHWARTZ prieskonių ruošinio aitriųjų pupelių ir mėsos troškiniui

  • 500 g maltos jautienos

  • 1 ropinio svogūno

  • 3 šaukštų aliejaus

  • 125 ml sultinio

  • 400 g konservuotų pomidorų savo sultyse

  • 400 g konservuotų pupelių pomidorų padaže

  • 1 šaukšto cukraus

  • žiupsnelio šviežių petražolių

  • druskos, pipirų

1. Maltą jautieną sumaišykite su smulkiai pjaustytu svogūnu, pagardinkite druska, pipirais ir drėgnomis rankomis suformuokite nedidelius kukulius.

2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepinkite kukulius.

3. Į vandenį suberkite prieskonių ruošinį, pomidorus savo sultyse ir pupeles. Gerai išmaišykite. Supilkite ant kukulių.

4. Ant lengvos ugnies troškinkite apie 15–20 min.

5. Gatavą troškinį pagardinkite smulkintomis petražolėmis.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg