4 asm.
Gaminimas 30 min.
Reikia:
1 pakelio SCHWARTZ prieskonių ruošinio aitriųjų pupelių ir mėsos troškiniui
500 g maltos jautienos
1 ropinio svogūno
3 šaukštų aliejaus
125 ml sultinio
400 g konservuotų pomidorų savo sultyse
400 g konservuotų pupelių pomidorų padaže
1 šaukšto cukraus
žiupsnelio šviežių petražolių
druskos, pipirų
1. Maltą jautieną sumaišykite su smulkiai pjaustytu svogūnu, pagardinkite druska, pipirais ir drėgnomis rankomis suformuokite nedidelius kukulius.
2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepinkite kukulius.
3. Į vandenį suberkite prieskonių ruošinį, pomidorus savo sultyse ir pupeles. Gerai išmaišykite. Supilkite ant kukulių.
4. Ant lengvos ugnies troškinkite apie 15–20 min.
5. Gatavą troškinį pagardinkite smulkintomis petražolėmis.