
4-5 asm.
Gaminimas 30 min.
Reikia:
400 g lašišos filė
200 g žaliųjų šparaginių pupelių
200 g geltonųjų šparaginių pupelių
300 g apvirtų tigrinių krevečių
150 g konservuoto aštuonkojo
200 g geltonųjų vyšninių pomidorų
100 g alyvuogių
5 virtų kiaušinių
1 mėlynojo svogūno
mėgstamų salotų
Padažui:
po saują šviežio baziliko, krapų, petražolių
1 citrinos sulčių
kelių ančiuvių aliejuje
druskos ir juodųjų pipirų
alyvuogių aliejaus
1. Lašišos filė apkepkite orkaitėje arba keptuvėje, pagardinkite mėgstamais prieskoniais. 2. Šparagines pupeles apvirkite verdančiame vandenyje apie 5 min., perliekite šaltu vandeniu ir nusausinkite. 3. Didžiulėje lėkštėje išdėliokite lašišą, krevetes, aštuonkojo gabaliukus ir salotas. 4. Taip pat sudėkite griežinėliais pjaustytus svogūną ir kiaušinius, taip pat šparagines pupeles, alyvuoges ir pomidorus. 5. Paruoškite padažą: rankiniu maišytuvu „Philips“ sutrinkite žalumynus su citrinos sultimis ir ančiuviais.