Ar įsivaizduojate sušio ir sumuštinio sueitį? Alfas parodys, kad tai ne tik įmanoma, bet ir be galo skanu.
#Alfodidysisšou laidas galite pažiūrėti čia
Sumuštiniui pagaminti reikia:
1 vidutinio prinokusio avokado
Ryšulėlio svogūnų laiškų
½ stiklinės sušių ryžių
1 vidutinės morkos
1 šaukšto WOWMAMA padažo „Sweet Asia“
2 šaukštų DAUMANTŲ švelnaus skonio majonezo „Karališkas“
1 šaukšto ryžių acto
1 šaukštelio DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
2–3 AJI kepintų jūrų dumblių lapų
1 saujos špinatų lapelių
1 pakelio VIČI PREMIUM snieginių krabų skonio lazdelių iš surimio
KIKKOMAN sojų padažo su mažiau druskos
Avokadą perpjaukite per pusę, išimkite kauliuką ir peiliu įpjaukite minkštimą. Svogūnų laiškus supjaustykite piršto ilgio vamzdeliais. Ryžius išvirkite kaip nustatyta ant pakuotės.
Morkas supjaustykite plonais šiaudeliais. WOWMAMA padažą „Sweet Asia“ sumaišykite su DAUMANTŲ švelnaus skonio majonezu „Karališkas“.
Ryžių actą ir DANSUKKER cukrų „Panevėžio Plius“ kartu užvirkite, suberkite morkas ir virkite apie 2 min., ištraukite morkas ir likusį skystį sumaišykite su šiltais ryžiais. Ryžius ir morkas atvėsinkite.
AJI kepintus jūrų dumblių lapus per vidurį įkirpkite iki pusės. Ant vieno jūrų dumblių lapų ketvirčio dėkite ryžius ir su šaukštu skobtą avokadą, ant kito tepkite padažą ir dėkite špinatų lapelius, ant trečiojo dėkite marinuotas morkas, svogūnų laiškus ir ant paskutinio lapo ketvirčio dėkite VIČI PREMIUM snieginių krabų skonio lazdeles iš surimo.
Gamintą sumuštinį sulankstykite sekos tvarka ir patiekite kartu su KIKKOMAN sojų padažu su mažiau druskos.
Skanaus!
Comments