Sumuštinis su šniceliu ir azijietiškomis mangų bei morkų salotomis (veganiškas receptas)

Sotus ir sultingas sumuštinis a la burgeris su veganišku šniceliu ir sultingomis mangų bei morkų salotomis nustebins svečius. Bet pirmiausia nustebinkite ir palepinkite patys save.


Sumuštinis su šniceliu ir azijietiškomis mangų bei morkų salotomis (veganiškas receptas)
VMG nuotr.

Laidą #Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia


4 asm.


Sumuštinis su šniceliu ir azijietiškomis salotomis

  • 1 nedidelio mango

  • ½ ilgavaisio agurko

  • 1 mėlynojo svogūno

  • 1 vidutinės morkos

  • 1 skiltelės česnako

  • 1 šaukštelio JADE BRIDGE sezamų aliejaus

  • 2 šaukštų KIKKOMAN sojų padažo

  • 1 šaukšto JADE BRIDGE ryžių acto

  • 1 gabalėlio imbiero

  • Žiupsnelio cukraus

  • 4 šaukštų majonezo

  • ⅓ šaukštelio aštraus padažo

  • 4 VILNIAUS DUONOS mėsainių bandelių „Brioche“

  • OBELIŲ rapsų aliejaus ir čili pipirų aliejaus (kepti)

  • 4 NATURLI šaldytų sojų pjausnių

  • 1 saujos bazilikų lapelių

  • 1 džiovintų jūrų dumblių lakšto

1. Juostelėmis supjaustykite mangą, agurką, pusę svogūno, morką, įpjaustykite česnako skiltelę, supilkite sezamų aliejų, sojų padažą, ryžių actą, įtarkuokite imbiero, įberkite cukraus ir viską išmaišykite.

2. Majonezą sumaišykite su aštriu padažu.

3. Ant sausos ZYLE keptuvės apkepinkite bandeles iš vidinės pusės.

4. Į įkaitintą keptuvę pilkite aliejų ir dėkite kepsnelius, juos apkepkite.

5. Ant apatinės bandelės tepkite aštrųjį majonezą, dėkite bazilikų lapelius, pjaustytą svogūną, kepsnelį, salotas, dar bazilikų lapelių, smulkintų džiovintų jūrų dumblių ir bandelę.


ALFO PATARIMAI:

· Jei nemėgstate imbiero, galite jį keisti aitriąja paprika.

· Vietoj ryžių acto galite pilti citrinos sulčių.

· Bazilikų lapelius galite keisti kalendra.


Skanaus!


Naujausi įrašai