
4 asm.
Gaminimas 10 min.
Kepimas 20 min.
Orkaitės t-ra 180 °C
Reikia:
4 vid. dydžio raudonųjų svogūnų
50 g smulkintų graikinių riešutų
50 g šviežio sūrio
Žiupsnelio Provanso žolelių
1 šaukšto balzaminio acto kremo
Žiupsnelio druskos
Šlakelio aliejaus
4–8 KITCHEN ME sūdytos parūkytos antienos filė riekelių
Svogūnus perpjaukite per pusę, išimkite kelis vidinius žiedus. Nupjaukite viršūnėles taip, kad svogūnai stabiliai stovėtų. Pabarstykite juos druska, pašlakstykite balzaminio acto kremu.
Sūrį sutrupinkite, sumaišykite su riešutais ir Provanso žolelėmis. Pripildykite svogūnus įdaro, pašlakstykite aliejumi. Sudėkite viską į skardelę ir šaukite į orkaitę. Kepkite apie 20 min.
Ant svogūnų uždėkite po kelias riekeles KITCHEN ME sūdytos parūkytos antienos filė ir patiekite.
Skanaus!