top of page

Sveiki greiti pusryčiai: grikiai ir sultingos kriaušės

Įprastinės pusryčių variacijos jau pabodo, o dieną norite pradėti sočiai, skaniai ir sveikai? Šis receptas atitinka visus kriterijus. Galime pridėti ir dar vieną – greitai paruošiamas. Išmėginkite ir įsitikinsite: su apelsinų džemu sumaišytų kriaušių gaiva užburs ir atskleis neatrastus grikių skonius!


„Verdu ir kepu" nuotr.

Mirkyti grikiai su troškintais vaisiais

Jums reikės:

150 ml nekepintų grikių

2 kriaušių

30 g sviesto

1–2 šakelių čiobrelių

1. Kriaušes supjaustykite kubeliais, sumaišykite su apelsinų džemu. Suberkite į keptuvę su sviestu ir čiobreliais ir, nustatę mažą kaitrą, patroškinkite 5–6 min.

2. Grikius patiekite su vaisiais.

Naujausi įrašai

bottom of page